Josephus Mniszech Supremus Mareschalus Reg.Polon. Sysang fc. - Sysang, Johann Christoph (1703-1757) (1733)
Przedstawia Jerzego Mniszecha, marszałka wielkiego koronnego: Z laską marszałkowską w prawej ręce, w półpostaci 3/4 w lewo, na tle nieba.