Do Broni ! : pismo Nowej Polski. - Konfederacja Narodu ([Warszawa] : [s.n.], 1942)
Pismo przeznaczone do użytku Pionu Uderzeniowego Konfederacji Narodu.
Wych. od stycz. 1942 do stycz. 1944; opis również na podst.: Centralny katalog polskiej prasy konspiracyjnej 1939-1945 / oprac. L. Dobroszycki. - Warszawa, 1962 , Konfederacja Narodu w Warszawie / Z. Kobylańska. - Warszawa, 1999.
Od 1942 nr 4 (18 luty) podtyt.: organ Konfederacji Narodu ; od R. 2, nr 6=28 (15 maja 1943): pismo żołnierzy uderzenia : wydawnictwo Konfederacji Narodu.
Od R. 2, nr 6=28 (15 maja 1943) m. wyd. Warszawa.
Keywords: Wojna światowa (1939-1945) -- Polska -- czasopisma; Polska -- 1939-1945 (Okupacja niemiecka i sowiecka) -- czasopisma; Prasa podziemna -- Polska -- 1900-1945.