Ex Libris Wilhelm Freyer - Koppisch, Oskar; Freyer, Wilhelm ([S. l., 1906)
Przedstawia krajobraz z licznymi głazami na pierwszym planie. Napis na tablicy obramowanej kamieniami, w prawym dolnym rogu: Ex Libris Wilhelm Freyer. Nazwisko aut. w obrębie kompoz.
Data wg podanej bibliogr.
Strona, dostęp 01.06.2016
Keywords: Ekslibrisy -- Niemcy -- 1900-1945.