[Afisz teatralny. Incipit] Luigi Pirandello - Czapka błazeńska = Il berreto a sonagli / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1971)
Afisz teatralny premiery, która miała miejsce 30.12.1971 r. w Teatrze Kameralnym w Sopocie. Reżyseria Danuta Baduszkowa, scenografia Jadwiga Pożakowska.