[Portret kobiety II] - Rolicz, Stanisław (1913-1997). ([Gdynia] : [nakładem własnym autora], 1959)
Przedstawia portret kobiety w popiersiu 3/4 w prawo.
Tytuł nadany przez katalogującego. W prawym dolnym rogu kompozycji sygnatura autora i data: St. Rolicz 1959. Miejsce powstania według działalności autora.
Keywords: Rysunek portretowy