Czasy nadziei i rozczarowań. [Cz. 1] - Rakowski, Mieczysław Franciszek (1926-2008). (Warszawa : Czytelnik, 1985)
Wywiad-rzeka na temat wydarzeń 1981 r.
Oznaczenie cz. wg przedm.
Keywords: Rakowski, Mieczysław Franciszek -- (1926-2008) -- rozmowy; Niezależny Samorządny Związek Zawodowy "Solidarność" -- rozmowy; Polska -- polityka i rządy -- 1970-1981 -- relacje osobiste