[Afisz. Incipit] Rezolucja. My obywatele 21 Obwodu Wyborczego Wrzeszcza ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz propagandowy zachęcający do głosowania na Blok Stronnictw Demokratycznych w wyborach w 1947 r.