Solidarity Games - August 1990 - Castiglioni, Luigi (1936-2003). ([S.l. : s.n.], 1990)
Plakat igrzysk. Młody zawodnik wybiegający z muru.
Nazwisko autora w prawym dolnym rogu.
Keywords: Niezależny Samorządny Związek Zawodowy "Solidarność" -- plakaty; Sport -- Polska -- 1945-1990 -- plakaty