[Afisz. Incipit] Liga Morska Oddział w Oliwie zawiadamia, że w dniu 5 lutego 1948 r. ... odbędzie się wieczór karnawałowy (tłusty czwartek) ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o zabawie w sopockim Grand Hotelu.
Keywords: Liga Morska (1944-1953) -- druki ulotne; Grand Hotel (Sopot, Polska, budynek) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.