Alina Janowska Wojciech Młynarski w recitalu piosenki. (Gdynia : [s.n.], 1966)
Afisz inform. o występach w sopockim Teatrze Letnim 12-15 sierpnia 1966 r.
Keywords: Janowska, Alina -- (1923-2017).; Młynarski, Wojciech -- (1941-2017).; Życie artystyczne -- Polska -- Sopot -- 1945-1970 -- druki ulotne; Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne