Geschmäcker sind oft sehr verschieden. ([wydawca nieznany], 1929)
Karta pocztowa reklamująca gdańską przedwojenną restaurację Dynamit-Keller, która znajdowała się na ulicy Chlebnickiej (Brotbänkengasse) 38.