Geschmäcker sind oft sehr verschieden. (Danzig : [wydawca nieznany], 1929)
Karta pocztowa reklamująca gdańską przedwojenną restaurację Dynamit-Keller, która znajdowała się na ulicy Chlebnickiej (Brotbänkengasse) 38.
Data wydania na podstawie treści.
Keywords: Restauracje -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945 -- karty pocztowe; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- druki ulotne