"Egzystencja (albo inaczej: bio-grafia" - czyli spis treści wprowadza w błąd) / Piotr Józef Maksymowicz. - Maksymowicz, Piotr Józef (1989- ).
Recenzja książki: Powszechna rozwiązłość : Schulz, egzystencja, literatura / Michał Paweł Markowski. - Kraków 2012.