[Afisz teatralny] Taniec księżniczki : Komedia współczesna w 3-ch aktach L. H. Morstina / Teatr Miejski "Wybrzeże". ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz teatralny informujący o premierze 20.07.1948 r. i przedstawieniach dni następnych. Reżyseria: Konrad Łaszewski, dekoracje: Agnieszka Hornicka.