Trubadurzy / R. Nowakowski. - Nowakowski, Ryszard (1927- ) ([wydawca nieznany], 1965)
Na plakacie na czarnym tle gitarzysta z gitarą i perkusja. Plakat informujący o koncercie 12-13.02.1965r. w Hali Stoczni w Gdańsku, w którym wystąpili: Sława Mikołajczyk, Wiesław Kowalewski, Krzysztof Krawczyk, Jerzy Krzemiński, Marian Lichtman. Prowadzący program: Janusz Pniewski.