Regaty w Sopocie - Słuszkiewicz-Kaczorowska, Beata (1916-2006). ([Sopot], 1959)
Przedstawia tłum obserwujący łódki żaglowe.
Pod kompozycją ołówkiem tytuł, sygnatura autora i data. Miejsce powstania według działalności autora.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1945-1970.; Sopot (Polska) -- w sztuce