Schön wohnen - und was dazu gehört / Arthur Lange. - Lange, Arthur (s.n., 1939)
Druk reklamujący firany, kapy, dywany do nabycia w gdańskim, przedwojennym sklepie Arthura Lange ; znajdował się na Elisabethwall 8 (Wały Jagiellońskie).