Schön wohnen - und was dazu gehört - Lange, Arthur ([Gdańsk : s.n., 1939)
Druk reklamujący firany, kapy, dywany do nabycia w gdańskim, przedwojennym sklepie Arthura Lange ; znajdował się na Elisabethwall 8 (Wały Jagiellońskie).
Miejsce i rok wyd. ustalono na podstawie katalogu historycznego GD PAN.
Keywords: Handel -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Sklepy -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto).