[Afisz. Incipit] Okręgowa Komisja Związków Zawodowych w Gdańsku ... organizuje wielki zjazd działaczy ruchu zawodowego wybrzeża ... ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o wiecu i koncercie 10.12.1946 r. w gdańskiej sali "Polonia".