Ex libris Zb. Czabańskiego / Józef Szuszkiewicz. - Szuszkiewicz, Józef (1912-1982) (1953)
Podobizna rzeźby Myśliciel Augusta Rodina, napis: Ex libris Zb. Czabańskiego, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty i data.