[Afisz. Incipit] Żądamy natychmiastowego podjęcia rozmów ... - Niezależny Samorządny Związek Zawodowy Rolników Indywidualnych "Solidarność" Ziemi Gdańskiej. Prezydium ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1980)
Afisz.
Keywords: Niezależny Samorządny Związek Zawodowy Rolników Indywidualnych "Solidarność" -- druki ulotne; Opór wobec władzy -- Polska -- 1945-1990 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1970-2000.