Długi Targ - Lam, Władysław (1893-1984). ([Gdańsk], 1950)
Przedstawia widok na Długi Targ w Gdańsku z Ratuszem Głównego Miasta.
U dołu pod kompozycją ołówkiem tytuł i sygnatura autora.
Data powstania według działalności autora.
Miejsce powstania według działalności autora.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1945-1970.; Gdańsk (Polska) -- zabytki -- w sztuce