[Afisz. Incipit] W niedzielę, 27.VII.1947 r. o godz. 17.30 odbędzie się sensacyjny mecz piłkarski ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o spotkaniu pomiędzy SKS "Społem" Olsztyn a SKS "Wisła" Tczew.