[Afisz. Incipit] W niedzielę, 27.VII.1947 r. o godz. 17.30 odbędzie się sensacyjny mecz piłkarski ... (Tczew : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o spotkaniu pomiędzy SKS "Społem" Olsztyn a SKS "Wisła" Tczew.
Keywords: Piłka nożna -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Tczew (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.