Pan Wokulski : według "Lalki" B. Prusa / Teatr Powszechny. (Teatr Powszechny, 1967)
Na plakacie zdjęcie z przedstawienia. Na zdjęciu Ewa Wawrzoń w roli Izabelli Łęckiej i Mariusz Dmochowski w roli Wokulskiego.