Dr. Carl Fuchs : Sechs Componisten-Abende - Wilhelm-Theater Danzig (Danzig : [s.n.], 1902)
Program wieczoru artystycznego, który miał miejsce w Wilhelm-Theater Danzig 18 lutego 1902 r.
Keywords: Życie artystyczne -- Polska -- Gdańsk -- 1870-1914.; Gdańsk (Polska) -- 1870-1914 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1870-1914 -- źródła