Danzig. Blick vom Bischofsberg (Gebr. Freymann, G. m. b. H., 1913)
Przedstawia widok ogólny z Biskupiej Górki, na pierwszym planie ul. Na Stoku (Bischofsgasse), w głębi zabudowa ul. Okopowej (Karrenwall), ok. 1915 r.