[Afisz. Incipit:] Zawody piłkarskie o wejście do klasy państwowej ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o zawodach pomiędzy Amatorskim Klubem Sportowym Chorzów a K.K.S. Gedania Gdańsk oraz K.K.S. Pionier Gdańsk a Z.K.S. Gedania Gdańsk Rezerwa 1.06.1947 r. Stadion Miejski Gdańsk-Wrzeszcz ul. Traugutta.