[Afisz. Incipit:] Zawody piłkarskie o wejście do klasy państwowej ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o zawodach pomiędzy Amatorskim Klubem Sportowym Chorzów a K.K.S. Gedania Gdańsk oraz K.K.S. Pionier Gdańsk a Z.K.S. Gedania Gdańsk Rezerwa 1.06.1947 r. Stadion Miejski Gdańsk-Wrzeszcz ul. Traugutta.
Keywords: 1901-2000; 1945-1989; Piłka nożna; Gdańsk (woj. pomorskie); Wrzeszcz (Gdańsk ; część miasta); Druki ulotne; Afisz sportowy