Obwieszczenie : wzywa się wszystkie osoby [...] / M. Skotnicki. - Skotnicki, M. ([s.n.], 1947)
Afisz inf. o możliwości rejestracji w referatach Odszkodowań Wojennych w związku z roszczeniami wobec Niemców z 10.02.1947 r.