Obwieszczenie : wzywa się wszystkie osoby [...] - Skotnicki, M. (Malbork : [s.n.], 1947)
Afisz inf. o możliwości rejestracji w referatach Odszkodowań Wojennych w związku z roszczeniami wobec Niemców z 10.02.1947 r.
Keywords: Malbork (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Malbork (Polska) -- 1945-1970 -- źródła