Naprawa tarczy zegara na Ratuszu Głównomiejskim / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1972)
Przedstawia członka Klubu Alpinistycznego naprawiającego tarczę zegara na Ratuszu Głównego Miasta w Gdańska, 1972 rok.