[Afisz. Incipit] Wzywa się wszystkie osoby, względnie firmy ... / Bolesław Nowicki. - Nowicki, Bolesław ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o rejestracji niezrealizowanych roszczeń w stosunku do Niemiec styczeń 1947.