[Sierpień 80'] : [wyjście z Sali BHP] / fotografował Stanisław Składanowski. - Składanowski, Stanisław (1950- ). (1980)
Przedstawia wychodzących z Sali BHP i idących wśród strajkujących Lecha Wałęsę w towarzystwie Jerzego Kołodziejskiego, w drugim szeregu widoczny rzecznik MKS Lech Bądkowski, sierpień 1980 rok.