[Kardynał Wyszyński w kościele Mariackim w Gdańsku] / Artysta Fotografik Janusz Uklejewski. - Uklejewski, Janusz (1925-2011) (ulica Śląska 55/3, 1959)
Przedstawia Kardynała Stefana Wyszyńskiego, idącego przez kościół Mariacki w Gdańsku, styczeń 1959 rok.