VIII. Zarządzenie: Własności pieniężna Żydów = 8. Anordnung : Geldbesitz der Juden [...]. (Gotenhafen : Komisarz Miasta, 1939)
Afisz z tekstem zarządzenia z 3.10.1939.
Keywords: Wojna światowa (1939-1945) -- Polska -- Gdynia; Gdynia (Polska) -- 1900-1945.; Gdynia (Polska) -- 1939-1945 (Wojna i okupacja).; Gdynia (Polska) -- 1939-1945 (Wojna i okupacja) -- źródła