Gorycz i słodycz / Hans Georg Siegler ; przełożył Bolesław Fac. - Siegler, Hans Georg (1920-1997) (Wydawnictwo im. Joachima Lelewela : Towarzystwo polska-Niemcy w Gdańsku, 1995)
Zbiór zawiera teksty w tł. na jęz. pol. i oryg. w jęz. niem.