Ex Libris Doktora Wiktora Dziulikowskiego [Zygmunt Waśniewski]. - Waśniewski, Zygmunt (1921-1976) (1964)
Przedstawia w obramowaniu półpostać kobiety przed aparatem rentgenowskim. Napis wzdłuż obramowania: Ex Libris Doktora Wiktora Dziulikowskiego.