Alte Mühle bei Schwabenthal - Verlag Fritz Feldner (Oliva : Verlag: Fritz Feldner, 1890)
Przedstawia młyn wodny na Potoku Oliwskim w Dolinie Szwabego, ok. 1900 r.
Data na podst. awersu pocztówki i Fot. Gd.
Fot. Gd.