[Afisz. Incipit:] Jazzowa jesień z udziałem Flamingo [...]. (Bydogoszcz : [wydawca nieznany], 1965)
Afisz informujący o koncercie 13.12.1965 r. z udziałem Zdzisławy Sośnickiej.
Keywords: Życie muzyczne -- Polska -- 1945-1970.; Muzyka jazzowa -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Bydgoszcz (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne