Wystawa prac malarskich Jana Gasińskiego - Centralne Biuro Wystaw Artystycznych; Związek Polskich Artystów Plastyków (Gdynia : [s.n.], 1955)
Afisz inf. o wystawie z okazji 10-lecia wyzwolenia Gdyni.
Keywords: Gasiński, Jan -- (1903-1967).; Biblioteki -- Polska -- Gdynia -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne