[Afisz. Incipit:] Zawody Piłki Nożnej o mistrzostwo I-szej Ligi Państwowej Budowlani Chorzów Gdańsk ... ([wydawca nieznany], 1952)
Afisz informujący o spotkaniu 28.09.1952 r. na Stadionie ZS "Budowlani" we Wrzeszczu.