Wrzeszcz : ulica Dzierżyńskiego / fot. Karol Nowaliński. - Nowaliński, Karol (1935- ). (1982)
Przedstawia budynek nr 15-31 przy Alei Legionów dawniej Feliksa Dzierżyńskiego w Gdańsku Wrzeszczu, 1982 rok.