Wrzeszcz : ulica Dzierżyńskiego - Nowaliński, Karol (1935- ). ([Gdańsk], 1982)
Przedstawia budynek nr 15-31 przy Alei Legionów dawniej Feliksa Dzierżyńskiego w Gdańsku Wrzeszczu, 1982 rok.
Autor według podpisu na obwolucie zespołu zdjęć.
Data ołówkiem na rewersie.
Miejsce wydania według działalności autora.
Tytuł ołówkiem na rewersie.
Keywords: Wrzeszcz (Gdańsk, Polska ; dzielnica) -- 1945- -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Fotografie -- Polska -- Gdańsk