[Afisz. Incipit:] Światowej slawy Zespól Baletowy Związku Radzieckiego pod kierownictwem artystycznym Dyr. Moisiejewa wystąpi goscinnie ... ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o występie 27.06.1946 w Gdańsku i 28.06.1946 w Gdyni.