[Afisz. Incipit] Obwieszczenie podaje się do publicznej wiadomości ... / Fr. Czupryniak. - Czupryniak, Franciszek ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o obowiązku zapłacenia podatku za użytkowane lokale.