Statek "Marszałek Gruszka" w suchym doku w Stoczni im. Komuny Paryskiej w Gdyni / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1978)
Przedstawia statek "Marszałek Gruszka" w suchym doku w Stoczni im. Komuny Paryskiej w Gdyni , 1978 rok.