Gliny z innej gliny - Wroński, Marcin (1972- ).; Ćwirlej, Ryszard (1964- ).; Pilipiuk, Andrzej (1974- ).; Ostaszewski, Robert (1972- ).; Grupa Wydawnicza Foksal (Warszawa : Grupa Wydawnicza Foksal, 2018)
Zbiór opowiadań różnych autorów, których bohaterem jest komisarz Zyga Maciejewski.
Podwójny nelson / Ryszard Ćwirlej. Sejf / Andrzej Pilipiuk. Ten cholerny wrzesień / Robert Ostaszewski.
Na stronie tytułowej i okładce logo: Wydawnictwo WAB.
Książka dostępna także jako e-book.
Keywords: Nowele kryminalne polskie -- 1990-.