Mă kniha Ctibor Štastný - Przeorska, Edwarda Regina (1884-1965).; Šťastný, Ctibor (1884-1962). ([S. l.], 1942)
Na przewiązanych wstążką kartkach papieru monogram CŠ, gałązka dębu z żołędziami i skrzyżowane rylce. U góry napis: mă kniha, u dołu: Ctibor Štastný. Sygn. aut. i data w obrębie kompoz. Pod wyciskiem płyty ołówkiem autograf aut.