[Afisz. Incipit] Ośrodek Kultury Społecznej przy MKZ Gdańsk zaprasza na wykład J. Staniszkis ... ([wydawca nieznany], 1981)
Afisz informujący o wykładzie Jadwigi Staniszkis w klubie Ster 23.04.1981 r.